PAPER DE MÚSICA

Carrer del Fossar, 4
08786 Capellades
BARCELONA 

+34 93 801 40 43

+34 93 801 17 07

Promoció 2016/2017

El Concurs Internacional Paper de Música de Capellades dóna als seus guanyadors el premi en forma de concerts a Festivals, Universitats i altres cicles de concerts.

Per aquest motiu hi ha l'apartat de PROMOCIÓ en aquesta pàgina web, (s'envia a una colla d'organitzadors interessats) perquè puguin veure i escoltar els guanyadors mitjançant un vídeo, conèixer els seus currículums i programes de concert i veure les fotos per a la promoció.


Guanyadora

ELINA SITNIKAVA

violí


Va néixer a Minsk (Bielorússia) el 1990. Va començar a tocar el violí als cinc anys. Posteriorment, va estudiar a l'Acadèmia Estatal de Música de Bielorússia, a Minsk.

Des del curs 2010-2011 és alumna de l'Escola Superior de Música Reina Sofía, en el Departament de Violí Telefónica amb el professor titular Zakhar Bron. Gaudeix de beca de matrícula i residència de la Fundació Albéniz.

Ha rebut classes magistrals de Vadim Gluzman, Horacio Grach, Mauricio Fuks i Vadim Gluzman.

Ha estat guardonada amb primers premis en ciutats com Chisinau (Moldàvia) i amb segons premis a Kíev (Ucraïna) i a Minsk. El 2012 va guanyar el segon premi en la Categoria Sènior del XII Concurs Internacional per a Joves Violinistes Karol Lipinski i Henryk Wieniawski de Lublin (Polònia). El 2014 va guanyar el primer premi del Concurso Violines para la Paz celebrat a Màlaga. El 2016 va guanyar el primer premi en el Concurs Internacional Paper de Música de Capellades en la seva XXVII edició.

L'any 2000 va tenir la seva primera experiència orquestral i més tard va actuar amb les orquestres Nacional de Cambra i Simfònica Nacional de Bielorússia, amb les quals ha interpretat Les Quatre Estacions de Vivaldi, el Concert per a violí núm. 5 de Mozart i el Concert per a violí núm. 1 de Bruch, entre d’altres.

Com a alumna de l'Escola, ha format part de l'Orquestra Simfònica Freixenet, sota la direcció de Jesús López Cobos, Pablo González i Josep Pons; i de l'Orquestra de Cambra Sony de l'Escola Superior de Música Reina Sofía, dirigida per Maximiano Valdés i Antoni Ros Marbà.


MIGUEL ÁNGEL DIONIS

pianista acompanyant


Comença els seus estudis de piano amb Concepción Hernández. Realitza els estudis de Grau Superior a Barcelona sota la direcció de Miquel Farré obtenint les màximes qualificacions.

Ha realitzat cursos amb els professors: Guillermo González, Josep Colom, Claude Helffer, James Avery, Dimitri Bashkirov i Edith Fischer. Ha obtingut el primer premi en el XI Concurs nacional de piano Joan Massià, el segon premi en el XXIV Concurs de Joves intèrprets de piano de Catalunya, el primer premi en el Concurs de piano Círculo XII de Enero, el segon premi de solistes de la mostra de música de la Generalitat i el primer premi en el XXV Concurs de Joves intèrprets de piano de Catalunya. Amplia els seus estudis amb Edith Fischer, en el CIEMB. Té enregistraments per a RNE, Suisse Romande, TVE TC i Tv3 Stuttgart tv, Berlintv.

Ha tocat com a solista amb l’Orquesta Sinfónica de Tenerife, amb l'Orquesta Clásica de la Laguna i l’Orquesta de Galicia.

Des de l'any 2001 és director musical de “La pequeña flauta mágica” de Mozart, una producció del Gran Teatre del Liceu.

Ha realitzat concerts en els teatres més prestigiosos d'Espanya i d'Europa: Palau de la Música Catalana, Auditori de Barcelona, Gran Teatre del Liceu, Teatro Real de Madrid, Maestranza de Sevilla, Arriaga de Bilbao, Auditorio de Tenerife, Konzerthaus de Berlín, Liederhalle de Stuttgart, Congresshouse de Londres, Tonhalle de Düsseldorf, Kongresshaus de Innsbruck, Auditorio de Zaragoza, Auditorio de Galicia, de Santiago, de Sant Sebastià, València, Teatre de Berna, Victoria Hall de Ginebra...

Habitualment col·labora amb l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Actualment és professor en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l'Escola Superior de Música de Catalunya.


ELINA SITNIKAVA, violí
MIGUEL ÁNGEL DIONIS, pianista acompanyant


PROGRAMA 1Sonata per a violí i piano núm. 3, en Re menor, op. 108
JOHANNES BRAHMS
  Allegro
  Adagio
  Un poco presto e con sentimento
  Presto agitato


Òpera «Thais» JULES MASSENET
 Meditació (entreacte)


Czardes per a violí i piano
VITTORIO MONTI

Tema original amb variacions
per a violí i piano en La major, op. 15
HENRYK WIENIAWSKI


Salut d'Amour per a violí i piano, op. 12
EDWARD ELGAR

Habanera per a violí i piano, op. 21/2 PABLO DE SARASATE
Romanza andaluza per a violí i piano, op. 22/1
Capricho vasco per a violí i piano, op. 24
PROGRAMA 2Sonata per a violí i piano núm. 5, en Fa major,
op. 24, «La primavera»
LUDWIG VAN BEETHOVEN
  Allegro
  Adagio molto espressivo
  Scherzo. Allegro molto
  Rondó. Allegro ma non troppo


Concert per a violí i orquestra, en Re major, op. 35
PIOTR I. TXAIKOVSKI
  2n mov. Canzonetta. Andante


Tambourin Chinois per a violí i piano, op. 3
FRITZ KREISLER

Carmen Fantasie per a violí i orquestra
FRANZ WAXMAN

Après un rêve, op. 7
GABRIEL FAURÉ

Suite española, op. 47 (Arranj. Jascha Heifetz) ISAAC ALBÉNIZ
 III. Sevilla


Ballet «The Little Prince» EUGENY GLEBOV
 Adagio


Danses hongareses, WoO 1: JOHANNES BRAHMS
 Núm. 2, en Re menor: Allegro non assai - Vivace
 Núm. 5, en Fa # menor: Allegro

Elina Sitnikava

Elina Sitnikava


Elina Sitnikava