PAPER DE MÚSICA

Carrer del Fossar, 4
08786 Capellades
BARCELONA 

+34 93 801 40 43

+34 93 801 17 07

Promoció 2018/2019

El Concurs Internacional Paper de Música de Capellades dóna als seus guanyadors el premi en forma de concerts a Festivals, Universitats i altres cicles de concerts.

Per aquest motiu hi ha l'apartat de PROMOCIÓ en aquesta pàgina web, (s'envia a una colla d'organitzadors interessats) perquè puguin veure i escoltar els guanyadors mitjançant un vídeo, conèixer els seus currículums i programes de concert i veure les fotos per a la promoció.


Winners

CUARTETO ALBÉNIZ


El Cuarteto Albéniz neix a l'Escuela Superior de Música Reina Sofía l'any 2016, i ha rebut classes de mestres com Heime Müller, Günter Pichler, Quartet Casals, Veronika Hagen i Marta Gulyás.
Al final del curs 2016/17 el quartet rep el Diploma de quartet de corda més excel·lent de mans de Sa Majestat la Reina Doña Sofía.
Des de la seva formació, el quartet ha actuat en nombroses sales arreu d'Espanya, com el Real Sitio de la Granja de San Ildefonso, Auditorio Sony, Palacio del Marqués de Salamanca, Palacio del Condestable, Fundación Juan March, L’Atlàntida Centre d'Arts Escèniques d'Osona, Gran Casino de Aranjuez, Sala Paper de Música, entre d’altres.
L'any 2018 gana el primer premi del Concurs Internacional Paper de Música de Capellades arran del qual el quartet es presentarà en diversos concerts per tota Catalunya entre 2018 i 2019. Al juny de 2018 el quartet va ser convidat a la Acadèmia Internacional de Quartet organitzat pel Quartet Casals a Vic. També ha estat convidat a tocar en el cicle de concerts de Musethica, que tindrà lloc a l'Auditorio de Zaragoza i en altres centres de la ciutat.

Iván Görnemann, violí
Va néixer a Madrid, el 1989. Entre 2014 i 2017 es va formar a l'Escuela de Música Reina Sofía, en la Cátedra de Violín Telefónica, amb el professor Marco Rizzi. Ha format part de l'Orquesta Sinfónica Freixenet i ha estat membre del Cuarteto Iberia i del Cuarteto Haendel de Puertos del Estado, amb el qual ha rebut de mans de Sa Majestat la Reina Doña Sofía el Diploma d'alumne més excel·lent de la seva càtedra en el curs 2015-2016. Així mateix, ha estat membre de l'Octeto Widmann i del Cuarteto i del Grupo Albéniz de Prosegur, amb els quals ha rebut els Diplomes al Quartet de Cordes i al Grup amb piano més excel·lent dels seus departaments en el 2017. Des del 2017 pertany a l'Orquesta Sinfónica de Madrid, orquestra titular del Teatro Real.

Luis María Suárez Felipe, violí
Va néixer a Madrid el 1996. Entre 2014 i 2018 es va formar a l'Escuela Superior de Música Reina Sofía, en la Cátedra de Violín Telefónica amb el professor Marco Rizzi. Ha rebut de mans de Sa Majestat la Reina Doña Sofia el Diploma d'alumne més excel·lent de la seva càtedra en els cursos 2015-16 i 2016-17. Com a alumne de l'Escola, ha estat membre de l'Orquesta Sinfónica Freixenet. Així mateix, ha format part del Cuarteto Óscar Esplá de Asisa, i actualment és membre del Cuarteto i del Grupo Albéniz de Prosegur, amb els quals ha rebut sengles Diplomes al Quartet de Cordes i al Grup amb piano més excel·lent dels seus departaments. Toca un violí «Nicolás Blaga» cedit com a beca d'instrument per Jorge Castellano.

Héctor Càmera, viola
Va néixer a Madrid, el 1996. Entre 2014 i 2018 es va formar a l'Escuela Superior de Música Reina Sofía, en la Cátedra de Viola Fundación BBVA, amb la professora Diemut Poppen. En el curs 2014-2015 va rebre de mans de Sa Majestat la Reina Doña Sofía el Diploma d'alumne més excel·lent de la seva càtedra. Com a alumne va ser membre del Consort de Cuerdas Fundación Mutua Madrileña i del Grupo Arriaga de Banco de España, amb el qual en 2016 va obtenir de Sa Majestat la Reina Doña Sofía la Mencíó de grup amb piano més excel·lent en la seva especialitat. També va formar part del Cuarteto i Grupo Albéniz de Prosegur, amb els quals va obtenir de Sa Majestat la Reina Doña Sofía la Menció de quartet de corda i grup amb piano més excel·lent en la seva especialitat en 2017. Toca una viola «Peter Greiner», cedida com a beca d'instrument per la Fundación Albéniz.

Paula Brizuela, violoncel
Va néixer a Madrid, el 1993. Entre 2015 i 2018 es va formar a l'Escuela Superior de Música Reina Sofía, en la Càtedra de Violoncel amb el professor Ivan Monighetti. En el curs 2017-2018 va rebre de mans de Sa Majestat la Reina Doña Sofia el Diploma d'alumne més excel·lent de la seva càtedra. Ha estat membre de la Joven Orquesta de la Comunidad de Madrid i de la Joven Orquesta Nacional de España. Com a alumna de l'Escuela ha estat membre del Grupo Fundación Mahou San Miguel i actualment és membre del Cuarteto i Grupo Albéniz de Prosegur, amb els quals va rebre de mans de Sa Majestat la Reina Doña Sofía els Diplomes al Quartet de corda i Grup amb Piano més excel·lents dels seus departaments el 2017. Des del 2017 pertany a l'Orquesta Sinfónica de Madrid, orquestra titular del Teatro Real.


CUARTETO ALBÉNIZ

Iván Görnemann, violí
Luis María Suárez, violí
Héctor Cámara, viola
Paula Brizuela, violoncel


PROGRAMAQuartet de corda núm. 59, en Sol menor, op. 74,
núm. 3, Hob. III: 74 "El genet"
JOSEPH HAYDN
  Allegro
  Largo assai
  Menuet. Allegretto
  Finale. Allegro con brio


Quartet de corda en Sol menor, L. 85, op. 10
CLAUDE DEBUSSY
  Animé et tres décidé
  Assez vif et bien rythmé
  Andantino, doucement expressif
  Très modére - En animant peu à peu - Très mouvementé et avec passion


Quartet de corda núm. 16, en Fa major, op. 135
LUDWIG VAN BEETHOVEN
  Allegretto
  Vivace
  Lento assai, cantante e tranquillo
  Der schwer gefasste Entschluss, grave - allegro

Cuarteto Albéniz